Geselecteerd voor de NRC Charity Awards


Ruim 300 goede doelen hebben een motivatie ingestuurd om kans te maken op een creatieve communicatiecampagne ontwikkeld door aanstormend talent van Willem de Kooning Academie. Stichting Mensa Fonds is een van de twintig geselecteerden voor NRC Charity Awards 2018!

Twee studenten van Willem de Kooning Academie, Ankie van den Boogaert en Sophie van werven gaan onder begeleiding van docenten en top creatieven een campagne voor ons gaan ontwikkelen. Naast Willem de Kooning Academie worden de studenten ook ondersteund door reclamebureau Lemz en designbureau Dietwee. Vanaf 16 juli staan de advertenties van de onderstaande goede doelen in NRC Handelsblad, nrc.next en op de site van de Charity Awards.

Stand van zaken 11 juni


Na de aftrap bij de Willem de Kooning Academie is intensief overleg geweest. Inmiddels zijn de spread en de banner ingeleverd bij de NRC. Zie de video voor een update en de stand van zaken.

We naderen de publicatiedatum


Tussen 16 juli en 10 augustus 2018 worden de print-advertenties gepubliceerd in NRC Handelsblad, nrc.next en op www.nrccharityawards.nl, de online campagne zal ook op de website van NRC worden geplaatst. Van 16 juli tot en met 17 augustus 2018 kunt je op je favoriete campagne stemmen voor de publieksprijs, de "STEM"-knop staat HIER. Een vakjury onder leiding van NRC hoofdredacteur Peter Vandermeersch zal alle inzendingen beoordelen en drie winnaars selecteren. Op dinsdag 28 augustus worden de winnaars van de publieks- en vakjury bekendgemaakt in Pakhuis DeZwijger in Amsterdam. Als je daarbij aanwezig wilt zijn kun je je zelf aanmelden bij in Pakhuis DeZwijger.