Geselecteerd voor de NRC Charity Awards


Ruim 300 goede doelen hebben een motivatie ingestuurd om kans te maken op een creatieve communicatiecampagne ontwikkeld door aanstormend talent van Willem de Kooning Academie. Stichting Mensa Fonds is een van de twintig geselecteerden voor NRC Charity Awards 2018!

Twee studenten van Willem de Kooning Academie, Ankie van den Boogaert en Sophie van Werven gaan onder begeleiding van docenten en top creatieven een campagne voor ons gaan ontwikkelen. Naast Willem de Kooning Academie worden de studenten ook ondersteund door reclamebureau Lemz en designbureau Dietwee. Vanaf 16 juli staan de advertenties van de onderstaande goede doelen in NRC Handelsblad, nrc.next en op de site van de Charity Awards.

Stand van zaken 11 juni


Na de aftrap bij de Willem de Kooning Academie is intensief overleg geweest. Inmiddels zijn de spread en de banner ingeleverd bij de NRC. Zie de video voor een update en de stand van zaken.

We naderen de publicatiedatum


Tussen 16 juli en 10 augustus 2018 worden de print-advertenties gepubliceerd in NRC Handelsblad, nrc.next en op www.nrccharityawards.nl, de online campagne zal ook op de website van NRC worden geplaatst. Van 16 juli tot en met 17 augustus 2018 kunt je op je favoriete campagne stemmen voor de publieksprijs, de "STEM"-knop staat HIER. Een vakjury onder leiding van NRC hoofdredacteur Peter Vandermeersch zal alle inzendingen beoordelen en drie winnaars selecteren. Op dinsdag 28 augustus worden de winnaars van de publieks- en vakjury bekendgemaakt in Pakhuis DeZwijger in Amsterdam. Als je daarbij aanwezig wilt zijn kun je je zelf aanmelden bij in Pakhuis DeZwijger.

NRC Charity Awards, zie video voor stand van zaken


Na de aftrap bij de Willem de Kooning Academie is intensief overleg geweest. Inmiddels zijn de spread en de banner ingeleverd bij de NRC. Zie de video voor een update en de stand van zaken.

NRC Charity Awards, onze studenten stellen zich voor


Op 26 april vond de tweede meeting plaats met "onze" studenten van de Willem de Kooning Academie (een derde meeting vond plaats op 17 meil). Er is een korte video gemaakt van deze tweede bijeenkomst waarbij zij zich voorstellen.

NRC Charity Awards, studenten maken advertentie voor Mensa Fonds


De NRC Charity Awards
zijn in 2011 in het leven geroepen op initiatief van NRC en bedoeld om zowel grote als kleinere goede doelen te ondersteunen bij het bereiken van bestaande en nieuwe donateurs, vrijwilligers en ambassadeurs. Elk goed doel maakt kans op een communicatiecampagne, bestaande uit een print-advertentie en online campagne, ontwikkeld door het aanstormend talent van Willem de Kooning Academie . Een unieke kans! En dit jaar is het Mensa Fonds erin geslaagd om een plek te veroveren.

Animo groot Ruim 300 goede doelen hebben een motivatie ingestuurd om kans te maken op een creatieve communicatiecampagne ontwikkeld door aanstormend talent van Willem de Kooning Academie. Uit dit reusachtige aantal inzendingen is Mensa Fonds geselecteerd. Dit betekent dat twee studenten van Willem de Kooning Academie onder begeleiding van docenten en topreatieven een krantenadvertentie en een banner voor ons gaan ontwikkelen. De advertentie en banner worden in juni/juli in de krant en op de website van NRC geplaatst. Bovendien maken we kans op een advertentie van 2 pagina’s en een banner op nrc.nl, die zowel in NRC Handelsblad als nrc.next wordt geplaatst.

Zichtbaarheid vergroten Een fantastische kans om

Lees meer...