Agenda

Agenda 2018

De diverse data om de documentaire Ongewoon Hoogbegaafd te zien vind je hier. Ongewoon Hoogbegaafd is gemaakt door Emmi Visser en mede mogelijk gemaakt door financiële ondersteuning van Stichting Mensa Fonds.
Deze documentaire is tegenwoordig ook op Youtube te zien, zie hier.  Ook op het oktoberweekend 2018 van de vereniging Mensa Nederland te zien.

Oktoberweekend van Mensa. Tijdens het oktoberweekend van de vereniging Mensa Nederland zal de documentaire "Ongewoon Hoogbegaafd" vertoont worden.

Zaterdag 13 oktober 13:00 - 17:00 Boekpresentatie van Suzanne Buis. Info volgt. Haar boek is mede tot stand gekomen met ondersteuning van het Mensa Fonds.

Zaterdag 17 November 2018 te Einhoven: Feestelijke uitreiking van de Mensa Fonds awards. De locatie is het hippe Igluu, Lichttoren 32  5611 BJ Eindhoven. Het oude Philips hoofdkantoor. Meer informatie volgt en je kunt hier al kanidaten voordragen.
Als gastspreker zijn we er in geslaagd de oud-genomineerde Peter Riezebos vast te leggen. Zie ook www.peterriezebos.comZondag 10 december 2017 13:30 Fries museum. Documentarie: "Ongewoon Hoogbegaafd".
Zaterdag 20 januri 2018 15:00, Amsterdam, Het Ketelhuis.
info zie hier. Documentaire: "Ongewoon hoogbegaafd".
Zondag 21 januari 2018. Meppel,
Documentarie: "Ongewoon Hoogbegaafd".
Maandag 12 maart 2018 Enschede. Documentarie: "Ongewoon Hoogbegaafd".
Donderdag 22 maart 2018 Venlo. Documentarie: "Ongewoon Hoogbegaafd".

Zondag 4 februari 2018:
De traditionele Benefietveiling! Deze wordt gehouden op zondag 4 februari 2018 (gratis parkeren) in het Polanantheater te Amsterdam. Voorafgaand aan de veiling wordt een rondleiding georganiseerd door het museum "Het Schip", het architectuur-en designmuseum van de Amsterdamsche school.
Een komische opwarmer voor de veiling van 4 minuten staat hier.

Zaterdag 14 april. Fundraising dinner bij de voorzitter. 3-gangen de unike keuken van Gaziantep. Gaziantep: Zuid-Turkse stad aan de oude Zijderoute, nabij Syrië en de Eufraat met een keuken als "de smaak van de hemel". Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Zaterdag 19 mei. Fundraising dinner bij de voorzitter. Indonesische rijsttafel. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Zaterdag 9 juni. Fundraising dinner bij de voorzitter. 3-gangen de unieke keuken van Gaziantep. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

16 juli t/m 10 augustus.

Wij zijn genomineerd voor de NRC Charity Awards !
Van 16 juli t/m 10 augustus mag je stemmen voor de publieksprijs, stem HIER. Onze advertentie wordt 26 juli gepubliceerd

15 september.
Wilma Voets organiseert een wijnproeverij en fundraising te Hoogerheide van 17:00-19:00. Kosten € 30,= p.p. Daarna is het mogelijk op eigen kosten samen uit eten te gaan. Aanmelden Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

3 oktober. Tot die datum kun je mensen voordragen voor de Mensa Fonds Awards. Ga naar voordrachtformulier.