Fundraising dinners

Ze komen er weer aan, de nieuwe fundraising dinners met 100% opbrengst voor het Mensa Fonds. Heb je zin om weer aan te sluiten, dan ben je van harte welkom (uiteraard met vrienden of bekenden).
8 februari: 3-gangen Indonesische rijsttafel
14 maart:  3-gangen BBC chef-kok Rick Stein
20 juni: 3-gangen de keuken van Gaziantep

De werkwijze is hetzelfde als vorige jaren. Het diner is in Het Behouden Huys in de Nova Zemblastraat in Amsterdam-West. Dit is een fundraising dinner: voor deelname aan het diner maak je een bedrag over van minimaal € 35,- aan stichting Mensa Fonds. Dit komt geheel ten goede aan het goede doel. Je krijgt een gezellig en uitstekend verzorgd diner met boeiende tafelgenoten in een warme sfeer. Goede wijn (of andere drank) inbegrepen.

Dankzij jouw deelname kan het Mensa Fonds haar goede werk ook in 2020 weer voortzetten!
Gewenst aantal deelnemers: 5 -8 personen incl. de gastvrouw. De deelnemers zijn hoogbegaafd, niet hoogbegaafd of ze weten het domweg niet: allemaal goed!

Aanmelden en nadere info: voorzitter@mensafonds.nl

PS Een vegetarische variant van de maaltijd maken is geen probleem. Vorig jaar heb ik echter wel gemerkt dat de verschillende dieetwensen het koken te complex maakten, met bovendien beperkt resultaat en garanties. Het idee te voldoen aan dieetwensen vervalt dus, hoe jammer ook voor mensen voor wie dat noodzaak is.


Fundraising dinner zaterdag 7 september 2019

Het derde fundraising dinner van het jaar was met vijf enthousiaste en betrokken deelnemers weer een groot succes. De keuken van Gaziantep stond centraal: de rijkdom aan smaken van het Middenoosten hebben beslist bijgedragen aan het genoegen van de avond! De totale opbrengst van de diners in 2019 is het geweldige bedrag van 750,- Dank aan een ieder die dat met ons bij elkaar wilde eten 🙂

Fundrasing dinner zaterdag 13 juli 2019

Zaterdagavond 13 juli zijn mijn man en ik gast geweest bij het fundraising dinner van Grethe met het thema: BBC chef Rick Stein.
Het was een geweldig gezellige avond met 3 gerechten van BBC chefkok Rick Stein uit zijn kookboek Van ……naar Istanboel, heerlijk klaargemaakt door gastvrouw en voorzitter van het Mensa Fonds: Grethe van Geffen. Na het voorgerecht en de eerste glazen wijn, was iedereen ‘los’ en werd er gezellig gesproken over allerlei onderwerpen. Voor 35,- per persoon inclusief 3-gangen menu en drank heeft iedere deelnemer een leuke avond in goed en interessant gezelschap. En het leuke is dat niemand elkaar kent (in principe) dus kom gerust alleen.

Bernadette: “sinds Grethe deze fundraising dinners organiseert, ben ik er elk jaar minstens één keer bij.” “Gezellig, lekker en je ontmoet allemaal nieuwe mensen.” 


Fundraising dinner zaterdag 22 juni 2019

Errug leuke avond weer gehad afgelopen zaterdag. Leuke mix van mensen, verschillende achtergronden, 3 Mensaleden, 2 ‘van buiten’, fijn dat dat ook steeds lukt.

Het diner van 13 juli zit inmiddels vol. Kom je iemand tegen die daar spijt van heeft, 7 september is ook nog een optie dus verwijs daar gerust naar.