Aanmelden Award uitreiking

Uitreiking zaterdag 5 augustus, 14 uur
Als je de feestelijk 10e Mensa Fonds Award uitreiking wit bijwonen kun je je tot vrijdag 4 augustus 12 uur hier aanmelden.

De uitreiking vind plaats tijdens de EMAG (European Mensans Annual Gathering) in het WTC te Rotterdam. Inloop vanaf 13 uur en aanvang is 14 uur.
Het is niet nodig voor de hele EMAG een toegangsbewijs te hebben om de Award-uitreiking bij te wonen.
  houd mij op de hoogte van Mensa Fonds nieuws, stuur de nieuwsbrief. (ca. 6x per jaar)

  Druk op verzenden

  Presentatie: Esmeralda Kleinreesink

  De Mensa Fonds Awards 2023 worden gepresenteerd door Dr. Esmeralda Kleinreesink van De Pitchcoach. 

  Zij is dé expert op het gebied van pitchen in Nederland. Ze geeft topprofessionals praktische en op wetenschap gebaseerde handvatten om hun boodschap gepassioneerd over de bühne te brengen. Als pitchcoach moet ze natuurlijk zelf ook regelmatig op het podium staan. Dat doet ze tegenwoordig als dagvoorzitter en spreker en in het verleden als stand-up comedian. 

  Zoals het een hoogbegaafde betaamt heeft ze een heel diverse achtergrond. De voormalig beroepsmilitair is daarnaast auteur, TEDxspreker, blogger (voor Frankwatching) en prijswinnend wetenschapper op het gebied van storytelling. Als beëdigd tolk Engels is Esmeralda tweetalig en werkt ze net zo makkelijk in het Engels als in het Nederlands. Esmeralda is lid van Mensa sinds 1996. De Pitchcoach

  Locatie: WTC Rotterdam